tag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post1488778078823777117..comments2023-11-03T12:22:54.654+01:00Comments on Lev mer på mindre: SaltgurkaUnknownnoreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-24633912500137984122016-09-17T19:21:21.565+02:002016-09-17T19:21:21.565+02:00De inlagda gurkor man köper, innehåller ofta något...De inlagda gurkor man köper, innehåller ofta något kalciumsalt. Och i USA använder man "pickling lime" till sina inlagda gurkor, som innehåller kalciumhydroxid. Meningen är att kalcium skall göra så att gurkan behåller sin krispighet bättre i inläggningen.Kurthttps://www.blogger.com/profile/02129475735150727429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-21576023651008523472016-08-26T08:45:13.968+02:002016-08-26T08:45:13.968+02:00Varsågod! Varsågod! Lev mer på mindrehttps://www.blogger.com/profile/17851154770123370973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-69609737347256873722016-08-26T08:45:03.404+02:002016-08-26T08:45:03.404+02:00Tror de är bättre än godis. Fast de kommer från af...Tror de är bättre än godis. Fast de kommer från affären : )Lev mer på mindrehttps://www.blogger.com/profile/17851154770123370973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-13804241720638136942016-08-26T08:44:32.100+02:002016-08-26T08:44:32.100+02:0010 %. Det var en saltgurka på dunken med ättika så...10 %. Det var en saltgurka på dunken med ättika så jag tänkte att antingen passar den bra eller så är det vilseledande marknadsföring. Lev mer på mindrehttps://www.blogger.com/profile/17851154770123370973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-32407285603496484992016-08-26T08:40:12.741+02:002016-08-26T08:40:12.741+02:00Haha det är så roligt med såna där saker man missf...Haha det är så roligt med såna där saker man missförstår som barn. Jag förstod inte att spenat var en grönsak. Jag trodde att det var en gegga helt enkelt. Jag minns min bestörtning många år senare när någon visade mig ett spenatblad. Vaddå? Blad???FREEDOMtravelhttp://www.freedomtravel.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-87340404557618577312016-08-25T23:03:00.627+02:002016-08-25T23:03:00.627+02:00Vilka bra anvisningar! Tack för recept och tips!Vilka bra anvisningar! Tack för recept och tips!Kajsanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-28649273785071595632016-08-25T12:58:34.243+02:002016-08-25T12:58:34.243+02:00Jag älskar att äta frilandsgurkor färska, jag kan ...Jag älskar att äta frilandsgurkor färska, jag kan äta dem som godis nästan. De är krispigare och smakar mer än slanggurka. Frossar varje höst men mina kommer från affären, jag har bara balkong i stan tyvärr.Elinhttps://www.blogger.com/profile/06401440551873070129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-75317571300555809372016-08-25T12:53:00.218+02:002016-08-25T12:53:00.218+02:00Vad kul, har aldrig sett judt detta recept förut! ...Vad kul, har aldrig sett judt detta recept förut! Brukar lägga in gurkor men mest smörgåsgurka enligt Bonniers kokbok. Vilken koncentration av ättiksprit använder du dig av till receptetannhttp://ann-olsson.squarespace.com/blognoreply@blogger.com