tag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post279209170696176813..comments2023-11-03T12:22:54.654+01:00Comments on Lev mer på mindre: Den renande betanUnknownnoreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-10703420738054364622015-09-30T08:34:01.892+02:002015-09-30T08:34:01.892+02:00Det brukar vi också köra med. Men tillsätter hallo...Det brukar vi också köra med. Men tillsätter halloumi eller getost och ringlar över lite honung. : )Lev mer på mindrehttps://www.blogger.com/profile/17851154770123370973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-62737704853086249152015-09-30T08:33:23.474+02:002015-09-30T08:33:23.474+02:00Jo annars är den jättebra, men det var det jag fun...Jo annars är den jättebra, men det var det jag funderade på om den var lika hälsosam eftersom färggrann mat ofta är mera hälsosam. Lev mer på mindrehttps://www.blogger.com/profile/17851154770123370973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-17404218099476930402015-09-30T08:32:20.927+02:002015-09-30T08:32:20.927+02:00Låter jättegott! Tack för tipset! Låter jättegott! Tack för tipset! Lev mer på mindrehttps://www.blogger.com/profile/17851154770123370973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-18587017098964793862015-09-30T08:31:50.613+02:002015-09-30T08:31:50.613+02:00Ja, båda är väl bäst. Så skall jag också tänkaJa, båda är väl bäst. Så skall jag också tänkaLev mer på mindrehttps://www.blogger.com/profile/17851154770123370973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-56945626995137456782015-09-27T21:49:41.618+02:002015-09-27T21:49:41.618+02:00Jag hat oxå odlat polkarödbetan i år. Supergod har...Jag hat oxå odlat polkarödbetan i år. Supergod har den varit i sommmarens sallader (i färsk form) och som tilltugg vid tv. Då skivar jag den i tunna skivor. Nästa år blir det flera påsar av den sorten. Vanlig rödbeta har jag oxå. Den kokas in till vinterförvaring och sätts i ugnen med andra rotfrukter. Mums för båda sorterna.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-89209172194307797962015-09-27T18:57:44.331+02:002015-09-27T18:57:44.331+02:00Rödbetspaj
Kokta, klyftade rödbetor och rödlökskly...Rödbetspaj<br />Kokta, klyftade rödbetor och rödlöksklyftor blandasi en pajform.<br />Gör en smulpaj med vetemjöl, havregryn, smör och riven fetaost. Toppa med pinjenötter eller hackade hasselnötter. Lägg smulpajen på betor och lök. In i ugnen en halvtimme eller så i ca 200 grader. <br />Mums!<br /><br />Trevlig helg!<br />//AnnaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-70237141974753663402015-09-26T12:47:39.407+02:002015-09-26T12:47:39.407+02:00Gamla klassikern kokt i lättsaltat vatten är väldi...Gamla klassikern kokt i lättsaltat vatten är väldigt gott också!<br /><br />/MonicaMonicahttps://www.blogger.com/profile/17274701419786134422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-25995520121395627062015-09-25T19:37:03.428+02:002015-09-25T19:37:03.428+02:00Jag odlade samma beta i år och tyckte mycket om de...Jag odlade samma beta i år och tyckte mycket om den främst eftersom den inte är så röd ;) Sandrahttp://lagombackan.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-7826911502432058192015-09-25T18:32:40.587+02:002015-09-25T18:32:40.587+02:00oj glömde skriva att det ska vara i ugnen i typ30-...oj glömde skriva att det ska vara i ugnen i typ30-35 min förstås mvh millaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-56508623763975080612015-09-25T18:30:58.897+02:002015-09-25T18:30:58.897+02:00hej,här kommer ett annat tips.potatis.morötter,röb...hej,här kommer ett annat tips.potatis.morötter,röbetor och lök klytat med lite oljaoch salt å lite örter blir urgott =) mvh milla sverigeAnonymousnoreply@blogger.com