tag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post8384313200042399552..comments2023-11-03T12:22:54.654+01:00Comments on Lev mer på mindre: Att minska på mjölkenUnknownnoreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-36289272479564473272018-07-28T18:47:12.161+02:002018-07-28T18:47:12.161+02:00Deras så kallade "ost" smakar ju skit, i...Deras så kallade "ost" smakar ju skit, iaf på pizza. Trodde jag gillade det först, men sen efteråt så mådde jag och pojkvännen riktigt illa i ett helt dygn, en vidrig eftersmak uppstod och trodde jag skulle spy... Aldrig mer igen.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-91024284708017095822016-12-12T11:06:05.444+01:002016-12-12T11:06:05.444+01:00
Jag har sett berättelser som görs av många männis...<br />Jag har sett berättelser som görs av många människor på Sir. Giovanni, som jag kontaktade honom för ett lån på 420.000,00 Kr att betala mina skulder och mitt projekt. Det är med Sir. Muscolino Giovanni, att livet mitt leende igen är en man av enkel och sympatisk hjärta. Här är e-post: muscolinogiovanni61@gmail.com<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01785005346444438026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-78570741036685741262016-12-11T19:08:55.189+01:002016-12-11T19:08:55.189+01:00Tack Jenny!Tack Jenny!Lev mer på mindrehttps://www.blogger.com/profile/17851154770123370973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-26703685246210428432016-12-11T19:08:45.636+01:002016-12-11T19:08:45.636+01:00Tack Jenny!Tack Jenny!Lev mer på mindrehttps://www.blogger.com/profile/17851154770123370973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-66281704087277541212016-12-11T18:32:05.579+01:002016-12-11T18:32:05.579+01:00Yosa Greek Style är fermenterad och innehåller rik...Yosa Greek Style är fermenterad och innehåller rikligt med mjölksyre- och bifidobakterier, det kom svar från Yosa :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16487416571946696093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-13470224946789225582016-12-05T10:10:33.331+01:002016-12-05T10:10:33.331+01:00Perfekt! Det skall testas. Tack!
Perfekt! Det skall testas. Tack!<br />Lev mer på mindrehttps://www.blogger.com/profile/17851154770123370973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-15926416544945426262016-12-05T10:06:41.656+01:002016-12-05T10:06:41.656+01:00Så påstod försäljaren, eller "Yosa-representa...Så påstod försäljaren, eller "Yosa-representanten" som var på plats i butiken :) Om jag förstått saken rätt så har alla Yosa-produkter genomgått en fermenteringsprocess och borde därmed innehålla probioter. Jag skickade en förfrågan till Yosa, så jag får ta och återkomma med ett säkert svar ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01310068372831622635noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-580193230657628352016-12-04T20:18:34.746+01:002016-12-04T20:18:34.746+01:00Åh vad roligt Jenny att du tycker så! Nu blir jag ...Åh vad roligt Jenny att du tycker så! Nu blir jag riktigt nyfiken på yoghurten du nämner. Jag äter varje morgon en matsked ekologisk grekisk yoghurt för den hälsosamma syrakulturens skull. Känner mig lite dum nu, men finns denna syrakultur även i produkten du nämner trots att det inte är en mjölkprodukt?Lev mer på mindrehttps://www.blogger.com/profile/17851154770123370973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-83736383941361591272016-12-04T20:14:20.915+01:002016-12-04T20:14:20.915+01:00Vi använder en del veganostar i hushållet, efterso...Vi använder en del veganostar i hushållet, eftersom min dotter är vegan. Problemet är ju att de är lite dyra ifall man skall köpa ost för en hel familj. Den vettigaste lösningen är nog att lära sig att äta mindre ost. Men jag skall absolut göra ett försök med Violife, vet att min dotter gillar dem. Tack för tipset!Lev mer på mindrehttps://www.blogger.com/profile/17851154770123370973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-39272787648454179042016-12-04T20:12:19.402+01:002016-12-04T20:12:19.402+01:00Hej!
Jag har nog testat att göra egen havremjölk ...Hej!<br /><br />Jag har nog testat att göra egen havremjölk och det blev väl helt okej, men eftersom vi inte dricker det regelbundet utan bara använder det ibland i matlagningen känns det lite bökigt att med kort varsel börja trixa med det. <br /><br />Egentligen kanske man borde vänja sig av vid att äta ost helt och hållet. Det låter enklastLev mer på mindrehttps://www.blogger.com/profile/17851154770123370973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-10976086794448293222016-12-04T17:13:53.481+01:002016-12-04T17:13:53.481+01:00Hej Maria! Tack för föreläsningen i Karvsor, den v...Hej Maria! Tack för föreläsningen i Karvsor, den var super :) Hördu jag har nu ett par gånger köpt Yosas grekiska yougurt. Gott som mellanmål eller som tillskott i smoothies. Har inte ännu provat den som dipp men det skulle säkert också fungera.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01310068372831622635noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-70507494368556947652016-12-01T10:54:04.124+01:002016-12-01T10:54:04.124+01:00Den osten har samma innehåll som den Finländska, d...Den osten har samma innehåll som den Finländska, det blir alltså 20% kolhydrater och 0% protein.Kurthttps://www.blogger.com/profile/02129475735150727429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-74830130201883085322016-12-01T08:21:58.787+01:002016-12-01T08:21:58.787+01:00Violifes ostar e ju jättegoda! Ja har aldrig varit...Violifes ostar e ju jättegoda! Ja har aldrig varit nån storkonsument av mjölkprodukter men trodde jag skulle gå under då ja slutade tåla mjölkprotein för 4 år sedan. Hur skulle jag kunna leva utan ost? Då jag hittade violifes ostar för ett år sen kom jag till himlen. Alla förutom den rökta (lite rökig för mig) är super! Johannanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724342391862500191.post-10895903197829571762016-11-30T12:30:42.141+01:002016-11-30T12:30:42.141+01:00Hade du provat göra egen havremjölk/havregrädde?
...Hade du provat göra egen havremjölk/havregrädde?<br /><br />Det görs ju veganost i Finland (Porlom mejeri), men de använder stärkelse som stabiliseringsmedel, och den har hög halt kolhydrater och låg halt proteiner. Det finns recept på hemgjorda veganostar där man använder agar för konsistensen i stället och linser eller kikärter som bas, det ger lägre kolhydrathalt och mera protein.Kurthttps://www.blogger.com/profile/02129475735150727429noreply@blogger.com