fredag 24 februari 2012

Fixa själv!


Bästa termosen fixar du så här: Sätt upp 44 maskor på 4 stickor av storlek 10. Använd garnet Huopanen (eller annat garn som filtar/tovar sig i maskinen). Sticka som räta maskor runt, runt tills du har den 40 % längre än vad du vill att den i själva verket skall vara. Snörp ihop den och avsluta. Tvätta den tillsammans med en handduk i 40 grader i tvättmaskinen. När den är fuktig trycker du in en glas- eller plastflaska i den så att den får den rätta formen.

Nu är din termos klar. Häll varm dryck i en glas- eller plastflaska sätt in den i din ylletermos och den håller värmen hur länge som helst.

3 kommentarer:

 1. ...och minns jag rätt kan man ta samma "strumpa" på sommaren och väta den, klä in saftflaskan och saften håller sig kall :)

  Tack för en fin bok förresten. Läste just ut Lev mer på mindre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var ett bra tips. Det tror jag faktiskt inte jag skulle ha kommit att tänka på själv, men klart att det funkar så ... Och tack för berömmet : )

   Radera
  2. erbjuda lån mellan individer allvarliga

   Jag har ett kapital på 7.000.000 kr kommer att användas för att bevilja kortsiktiga och långsiktiga lån i synnerhet från 2000 till 5.000.000 kr kr varje seriös person som vill lånet. 3% ränta per år i enlighet med den lånade summan eftersom att särskilt jag inte vill bryta mot ocker lagen. Du kan betala maximalt över 5 till 30 år i enlighet med den lånade summan. det är upp till dig att månatliga betalningar. Tack för att inte kontakta mig mail: (rodezcassandre@gmail.com)

   Radera