fredag 15 mars 2013

Vill du odla egna grönsaker i Vasatrakten?

Tyckte detta var ett finfint initiativ av biodynamiska föreningen. Bor du nära Vasa och vill odla egna grönsaker, men inte har någon egen täppa. Nu har du kanske chansen.

Österbottens biodynamiska förening håller årsmöte sö 24.3 kl. 13.30 vid Bernys i Replot. Förutom årsmötesförhandlingar berättar Steven Launders om planerna på att starta en gemensam biodynamisk grönsaksodling i Ekobyn i Singsby (Korsholm). Tanken är att alla som är intresserade av odling, men saknar egna odlingsmöjligheter, kan komma med och tillsammans med andra odla egna grönsaker. Låter det intressant? Kom med och visa ditt intresse.


3 kommentarer:

 1. Kan man komma med fast man har egen plätt? Men saknar alltså kunskap...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är själv inte med i föreningen så jag vet inte riktigt svaret på din fråga, men med fingertoppskänsla skulle jag svara nej ... Tror det främst är personer som vill ha en plätt som de är ute efter just här, men du kan ju säkert gå med i föreningen och lära dig ett och annat.

   Radera
 2. Might I just say that after finding Blogger: Lev mer p� mindre on Fork,
  what a comfort to uncover a person who truly knows what they're writing about when it comes to this. You definitely grasp how to bring a problem to light and make it important. Many more people must look at this and understand this side of the story. It's surprising you're not more widespread, as you most really possess the gift.

  Here is my web-site; asbestosis treatment

  SvaraRadera