fredag 29 maj 2015

Vi är med på gårdsloppis


För femte året i rad ordnas det gårdsloppis här i Älvbyarna där vi bor. -Åh, nej! Jag är så trött på gårdsloppisar. De finns ju överallt nuförtiden! kanske du nu utbrister.

Men ser du vårt gårdsloppis är inte bara ett loppis. Det är en upplevelse och mat för själen. Ibland kan det ju kännas så där pinsamt när man kommer till ett gårdsloppis och man direkt ser att nej, här finns inget för mig. Men man tycker ändå att man måste ta sig en titt och gräva lite bland sakerna. Men hos oss blir det sällan pinsamt. För det finns så mycket annat att titta på. Eller så köper man en påse ägg och ser glad ut.

Hos oss kan man t.ex. vandra runt i trädgården, hoppa på studsmattan, titta på hönsen, äta ekologiska bakverk i vårt orangeri, kissa på ett jättefint utedass och mycket annat. Hos grannen kan man klappa lammen. Hos en tredje kan man få lite Reiki. På ett ställe kan man om man har tur klappa frassen ...

Så har du inget bättre för dig så tycker jag att du söndagen 7.6 kl. 11-15.

2 kommentarer:

  1. Låter som en mysig upplevelse för hela familjen, synd att det är så långt bara ;)
    Helena.

    SvaraRadera
  2. Låter som att ni hittat på ett vinnande koncept :) Hade vi varit på Kimmito (som vi faktiskt brukar ett tag på sommaren i vanliga fall) hade vi absolut kommit upp till er! Vi hade antagligen trivts som fiskar i vatten på er gårdsloppis :)
    Hälsningar Linnea i Bayern

    SvaraRadera