fredag 11 mars 2016

Maria pratar om pengar

En del av er kanske inte vet att jag har en ljus och en mörk sida. Den ljusa sidan lever mer på mindre, intresserar sig för självhushållning och försöker leva ett medvetet liv. Den mörka sidan tänker på att tjäna pengar och uppmanar folk att ta bra betalt. Hur de här båda sidorna samsas inom en och samma människa utan att hon blir skogstokig kan du läsa om i ett inlägg som jag skrev för rätt länge sedan.

För inte så länge sedan gjorde emellertid tidningen Martha en artikel om när jag pratar om pengar. Vill du läsa den så hittar du den här på sid 12. Och lite roligt är det ju att se att trots att artikeln skulle handla om pengar har de valt ut fotografier med höns, tomater och vitlök. Allt i en salig Mariablandning.

3 kommentarer:

 1. Tack för kloka synpunkter och tips, du är en inspiration på så många sätt för mig! Vänliga hälsningar Jenny Neikell (som är författarkollega till dig på Norstedts)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh vad roligt att höra av dig Jenny! Nyfiken som jag är var jag ju tvungen att googla dig och upptäckte att du var en surtant. Vad spännande! Nu måste jag kolla in lite mer ...

   Radera
 2. Jag tycker att det låter väldigt mycket som att det ena behövs för det andra. Självklart ska en ha betalt för det en gör dessutom! Jag har brottats med detta att jag tyckt att det varit fult att tjäna pengar men landat i att det handlar om vad en gör med pengarna sen! Tyvärr har jag inte inte riktigt den ekonomin nu så jag behöver tänka allt för mycket på det ;)

  SvaraRadera