söndag 1 april 2012

Bokrecension

Igår blev min bok Lev mer på mindre recenserad i Vasabladet. Det var en fin recension, med flera bilder ur boken, bland annat en ganska stor bild på mig där jag står och håller i ett lamm.

Det är en inspirerande, rolig och utmanande bok ...
Det bästa är den fria attityden ...
Maria delar frikostigt med sig av tankar, tips och erfarenheter ...
En bok värd att återvända till ...
Rogivande att bläddra i ...
Maria skriver lättsamt ...


Ja ni hör vilken otroligt fin recension jag fick.

Men i recensionen finns en mening som innehåller ett (1) lite mera negativt ord. Ibland blir texten pratig, men det är inget som stör helheten.

Och så sitter jag där och grämer mig över det lilla ordet 'pratig' trots att recensionen är helt superb. Trots att jag vet att det är just det pratiga och det igenkännande som många tycker om. Hur trött kan jag inte bli på mig själv över att aldrig kunna vara helt nöjd! Än hur mycket jag försöker.

4 kommentarer:

 1. Jag har just hittat till din blogg och jag blir väldigt inspirerad! Måste också kolla upp var jag kan få tag i din bok. Förstår det där med recensionen, det är väl så vi (dessvärre) fungerar... Alltså om tjugo personer säger att du blev fin när du klippte håret och en person säger att "hm, det kanske blev lite för si-eller-så", så är det den kommentaren som ofta fastnar. Dumt!

  Är säker på att din bok är toppen!
  Sofia, på landet i södra Norrland, Sverige

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul Sofia att ha dig här! Tack för dina ord. Man vet det ju, men ändå ... : )
   Att ge ut böcker på eget förlag är både något av det mest spännande och skrämmande jag gör. En dag när det kommer massor med beställningen tänker man -Shit, vad det här kommer att gå bra. Så kan det gå några dagar utan en enda beställning och så blir man helt förstörd och ser framför sig hur man värmer huset genom att elda upp sina böcker. Ps. Boken finns på Adlibris :)

   Radera
 2. Haha, jag kan tänka mig det! :) Jag hittade faktiskt åt den på Adlibris, så jag tror jag måste göra ett undantag från min försöka-att-inte-köpa-så-mycket-period och köpa mig lite inspiration!
  /Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Boken är helt klart ett undantag. Tycker jag. En investering till att långsiktigt köpa mindre : )

   Radera