tisdag 26 juni 2012

Ensam

Jag älskar verkligen att bo utan grannar. Att precis när man önskar vandra omkring i nattlinne ut i trädgården. Om det så är mitt i dagen. Ja, vi skulle ju kunna vandra omkring nakna om vi så önskar, men någon måtta får det väl vara.

7 kommentarer:

 1. Jag är inte lika ensam som du.. även om jag brukar säga att vi bor ensam... (Nu kan språkpolisen argumentera för att antingen är man ensam eller så inte men men) Vi har två grannar och så en bonde längre bort. Det är tur... Från bonden får vi hästskit och grannen närmast lånar ut mark till lammen samt kommer hem med vilt att äta, han är jägare. Men vi är ändå ganska "ensamma" och slipper allt som oftast besök.

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt att kunna göra vad man vill på sin egen tomt? Vi bor i slutet av en grusväg. På den grusvägen finns det ett hus till, men de ser inte in på vår tomt! Sen så hyr vi ju ut ett hus till en kompis, så riktigt vad vi vill kan vi inte göra, i alla fall inte när han är hemma ;-)
  //Monzan

  SvaraRadera
 3. Ibland brukar jag tänka om någon från t.ex. en miljonstad i Indien skulle kunna fatta att man kan ha så här mycket eget space. De skulle säkert tycka att det skulle vara jättehemskt att vara så här isolerad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller isolerade är vi ju inte. Har ca 200 m till närmaste granne, men även vi är sista huset på en väg så ingen åker här förbi.

   Radera
 4. Hejsan,
  nu ler jag stort för jag vet precis hur det känns att strosa runt i trädgården i nattlinne alldeles ensam. På sommaren är det så lätt och bekvämt och dagen rullar på.... Närmaste granne här bor ca 450 m bort, ensamstående man i 40-årsålderern, ofta borta på olika jobb och ingen insyn från det hållet. Ändå frågar mina vuxna döttrar ibland om jag har trosor på mej under nattlinnet när jag är ute och går, hehe! Vandra naken gjorde jag förr men då började de plötsligt avverka skog eller så förirrade sej någon stackars utlänsk student hit, lite chochartat för "alla" parter. Det är härligt att få/kunna vara ensam och fri ;0}

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och varför skulle man ha trosor under ett långt nattlinne : )

   Radera
 5. Eftersom jag ibland är ganska klumpig och drattar på ändan i trädgårdslanden tror mina kära döttrar att jag kan bli fotograferad från luften, typiska stadsbor. Ja, min trädgård är mkt kuperad, ja, har boxertrosor under det långa nattelinnet nuförtiden men bara av bekvämlighets skäl =)

  SvaraRadera