tisdag 4 september 2012

Strömsö

Idag har jag varit på inspelning av det finlandssvenska programmet Strömsö. Det var en stor ära och väldigt, väldigt roligt. Vi (jag och programledaren Camilla) bakade paj med krusbär och cashewnötter och pratade om livet som självförsörjande. Visst tycker jag att jag redan nu har mitt drömjobb, men skulle någon ge mig ett eget litet tv-program så visst kunde jag åtminstone tänka mig att överväga ett jobb-byte : ) Och så fick jag ju mat! Jag blev nästan lika euforisk som under lördagens maratonzumba när jag märkte att det ingick saltgurkor, choklad, chips, salmiak och banan i biljettpriset. Jag tror nästan jag åt lika mycket som jag svettades. Det gäller att passa på när man är självförsörjande!

Ps. "Mitt" Strömsö-program kommer att sändas söndagen 23.9

4 kommentarer:

 1. Hurra! Det ska jag absolut titta på! :)

  SvaraRadera
 2. ÅÅå vad roligt! Hoppas de sänder även här i Sverige också... vi har faktiskt fått ta del av Strömsö tidigare! Ett bra program! Annars är mitt favorit program Bonderöven som i Sverige kallas 100% bonde :http://www.dr.dk/dr1/bonderoeven Har ni fått ta del av det? Himla bra... om man förstår danska kan man se programmen på hemsidan. :-)

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Måste bara berätta. Sitter på tåget och för en stund sedan satte en person sig i sätet mittemot. Vi pratade lite om vart vi var på väg och han skulle iväg för att pitcha nya tv-program inför ett tv-bolag.Jag nämnde i förbifarten att det enda jobb jag skulle kunna tänka mig att byta till vore om jag fick ett eget tv-program. När han gick var det sista han sa -Om du kommer på en idé med ditt program. Ring mig! Ibland är livet för kul.

  SvaraRadera
 4. Ser redan framemot första avsnittet av "Maria och livet på Flemmingsbacken" :)

  SvaraRadera