måndag 17 december 2012

Handgjort till salu?

Maja i bloggen Husmoderskolan skriver ett intressant inlägg om att det handgjorda blir allt mera trendigt. En trevlig trend tycker jag. Det jag däremot inte reflekterat över och som Maja så bra för fram i sitt inlägg är det sorgliga med att även det "handgjorda" har blivit något att köpa för en billig peng. Ofta är ju handgjort förknippat med varma tankar, omsorg och minnen. Något som helt glöms bort. Maja skriver så mycket bättre än jag om det här. Läs!

4 kommentarer:

 1. Nej, vad har du gjort? Jag ser din blogg på min padda som för mobil och det är så mycket tråkigare än vanlig webbplats! Det kanske blir så på paddan när man ställer in mobilmall. Ja, ja andra verkar gilla det, så jag får väl leva med det!
  //Monzan

  SvaraRadera
 2. Nej hjälp vad har jag gjort? Jag har väl inte gjort något? Här ser det ut som vanligt. Som det nästan alltid har gjort.
  I och för sig lever jag i en schimär för jag har fixat till ganska snygga fonter och så, men när jag öppnade bloggen på min dotters dator så ser det inte alls ut så. Trodde att det berodde på om man inte hade just den fonten installerad.

  Oj nu blev jag orolig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, oj oj. Jag hoppas att jag inte oroat dig för mycket och om jag har det, så kan jag tala om att jag hittat en liten knapp där det står "Visa webbversion". Lustigt det där, för jag läser några andra bloggar som helt plötsligt har visat mobilversionen.
   //Monzan

   Radera