tisdag 28 maj 2013

Kaninungar kull 1 & 2

Som ni säkert har läst har vi fått kaninungar. Nu har de blivit så stora att de söker ett nytt sommarhem. Vi hyr alltså ut kaniner. 20 € styck (av vilket man får 10 € tillbaka om/när man lämnar tillbaka kaninen). Vi vill att alla kaniner skall ha en kaninkompis därför är kravet att man tar minst två. Kaninerna går alltså utmärkt att ha i samma bur, men för er och vår skull, ta gärna två kaniner av samma kön : ) Vi har gjort vårt bästa för att skilja hanarna från honorna, men vi säger redan nu att visst har vi gjort misstag tidigare : )

Av kaninungarna nedan är alla reserverade förutom Asta och Disa. Och får naturligtvis döpas till vad ni vill : )

Vill ni hyra en kanin, men ännu inte hört av er. Sänd mig ett mejl! Vi har ännu en kull som blir leveransklara i mitten på juni.
Asta, Kull I, Flicka

Benny, Kull I, Pojke

Conny, Kull I, Pojke

Disa, Kull I, Flicka

Esse, Kull I, Pojke

Freja, Kull I, Flicka
Paxad

Gulli, Kull I, Flicka
Paxad

Hertta, Kull 2, Flicka
Paxad

Isa, Kull 2, Flicka
Paxad

Judit, Kull 2, Flicka
Paxad

Kitty, Kull 2, Flicka
Paxad
Blandning Rex - Fransk vädur, pojke

13 kommentarer:

 1. SÅ söta! Och Esse, haha, vilket bra namn! (Vi har bara fått två ungar hittills, de är också söta och heter Mini-Hopp och Mini-Gris.)

  SvaraRadera
 2. Hei fra Norge, ble glad da jeg fant bloggen din og har sittet med morrakaffen og lest mange av innleggene dine. Så mange gode tanker du har og viktige i dagens konsumer samfunn hvor penger har fått så stor betydning. "Tid er penger" sier vi nordmenn...men er den det? Tid er så mye mer, men det later mange til å ha glemt. Livet er blitt et jag og alt handler om hvor mye penger vi kan tjene og hvor mye vi kan eie og hvor dyre ferier vil kan ta oss råd til. Vi vil ikke leve slik her hos oss, tid er mer enn penger og miljøet trenger store endringer i vårt enorme konsumnivå.
  Så søte kaniner, barna her har løvehodekaniner. Det brukes mange gode timer ute i løpegården med dyrene. Ha en riktig god dag, beste hilsener fra Pam

  SvaraRadera
 3. Hei fra Norge, ble glad da jeg fant bloggen din og har sittet med morrakaffen og lest mange av innleggene dine. Så mange gode tanker du har og viktige i dagens konsumer samfunn hvor penger har fått så stor betydning. "Tid er penger" sier vi nordmenn...men er den det? Tid er så mye mer, men det later mange til å ha glemt. Livet er blitt et jag og alt handler om hvor mye penger vi kan tjene og hvor mye vi kan eie og hvor dyre ferier vil kan ta oss råd til. Vi vil ikke leve slik her hos oss, tid er mer enn penger og miljøet trenger store endringer i vårt enorme konsumnivå.
  Så søte kaniner, barna her har løvehodekaniner. Det brukes mange gode timer ute i løpegården med dyrene. Ha en riktig god dag, beste hilsener fra Pam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Pam!

   Vad roligt att höra av dig. Välkommen hit! Att tid är mer än pengar försöker jag hela tiden tänka på, men erkänner att det ibland är mycket svårt.

   Radera
 4. Huj, jag skulle aldrig kunna äta mina husdjur... varför inte leva vegetariskt!?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu ser jag ju i och för sig inte våra kaniner som husdjur utan mera som ... mat. Vegetariskt är säkert helt bra, men funkar inte så bra här just nu. Och skall man äta kött tycker jag detta är ett bra alternativ.

   Radera
 5. Visst var det så att ni har Rex kaniner? Kan man få köpa rex kaninunge ifall ni har? Är inte intresserad av att hyra.

  Mvh; Michaela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vi sålde tre Rexkaniner i förrgår. Det som vi har kvar är en hona som föddes i september ifjol. Hennes mamma är Rex och hennes pappa fransk vädur. Hon ser ut som en Rex (hennes päls känns som en Rex) och hennes lynne är som en Rex. Pris 20 €. Kan hämtas genast.

   Radera
  2. Äsch va synd! Har ni annars några andra kaninungar till salu?

   Mvh: Michaela

   Radera
  3. Inte små, små kaninungar. Vi har kaninungar som föddes i höstas. De är renrasiga franska vädurar. Vi har även fransk vädur, mammor och pappor som inte är släkt med varandra om man vill använda dem i avel. I höst får vi ju hem våra kaninungar som vi har till uthyrning. De är då ca fem månader.

   Radera
  4. Nu fick vi faktiskt återbud på två kaninungar som skulle gå till uthyrning denna vecka. Det är två pojkar. Den ena en helsvart fransk vädur (renrasig) och den andra en blandning mellan Rex och fransk vädur. Båda är födda i vår och klara att hämtas direkt. 20 € styck

   Radera
  5. Finns kaninungspojken som är en blandnig mellan rex och vädur bland bilderna på kaniner till uthyrning?

   Michaela

   Radera
  6. Michaela, jag satte till bilden på honom längst ner i bildserien.

   Radera