fredag 6 december 2013

Beställa mina böcker

Det är flera som frågat om det går att beställa mina böcker direkt av mig. T.ex. om du vill att jag signerar boken eller skriver en hälsning till någon. Det går jättebra. Det enda du behöver göra är att sända mig ett mejl (adressen hittar du i balken till höger) med adress och om du vill att jag skall signera boken och i så fall om du vill ha någon speciell text. Jag sänder boken inom några dagar direkt hem till dig tillsammans med ett bankgiro. Böckerna finns även att köpa t.ex. på Adlibris. Du bör räkna med ca 3-5 dagars leverans i Finland och ca 10 dagar i Sverige. Vill du kan du även få den inslagen i miljövänligt julpapper. Helt gratis.

Boken Kvinnor och kakor.
Information om boken hittar du här. 
Priset för boken är i Finland 34 € (inkl. frakt och moms 10 %)
Priset för boken i Sverige är 310 SEK (inkl. frakt och moms 10 %)
Det finns endast 40 böcker kvar av andra upplagan och sedan är den slut. För alltid!

Boken Lev mer på mindre
Smakprov ur boken hittar du här.
Priset för boken är i Finland 25 € (inkl. frakt o moms 10 %)
Priset för boken är i Sverige 260 SEK (inkl. frakt och moms 10 %)

2 kommentarer:

  1. Hej, ville bara berätta vilken inspiratonskälla du och din bok är för mig! Har sedan knappt ett år tillbaka påbörjat vår familjs eget självhushållningsprojekt. Stannade nyss upp och kände till min förskräckelse att det gjort mig mycket mer stressad än vad jag tidigare var, detta pga att jag vill för mycket för fort:0 Jag har nu tagit några djupa andetag, ruskat om mig själv lite lätt;) och tittat på vad vi faktiskt åstakommit på denna korta tid; skaffat höns, börjat odla, grävt nytt större grönsaksland, startat en kompiscirkel i självhushållning och börjat konsumera mycket mer medvetet både med vår egen ekonomi och miljön i åtanke. Att läsa din blogg ger tillbaka energi och lust att fortsätta:) Tack och lycka till med era kommande projekt! Hälsningar från Evelina i Skåne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Evelina! Vad glad jag blir. Ni har ju gjort massor! Men jag känner verkligen igen mig i det du skriver att det är så lätt att glömma bort det. Ifjol gjorde jag i slutet av december ett inlägg där jag skrev ner allt vad som hänt på ett år och det var ju precis som du skriver massor. Roligt att få se helheten!

      Radera