10 minuter senare fick det tjäna som fat till peston Pesto= Häll parmesanost, vitlök, matolja, nötter (pinje- eller valnötter) och kryddgrönt (t.ex. färsk basilika eller färsk persilja), lite salt i en hög skål. Ta några tag med pepparkvarnen. Mixa ihop och häll i mera olja om det bli för torrt. Klart! |
Det gjorde ju susen! Vad är matsoda?
SvaraRaderaHälsn Anna F
Det undrar jag med? Verkar ju effektivt till tusen!
SvaraRaderaKram Åsa
Bakpulver? Bra tips!
SvaraRaderaJag brukar ta nån svensk lagrad hårdost i min pesto, det funkar bra det med. Nästa gång tänker jag prova med hasselnötter istället för pinjenötter :)
SvaraRaderaVisst är det Fasan? Har en sån efter min farmor. Så fina!
SvaraRaderaAnette
Nej, det är faktiskt en gammal engelsk servis. Finns fasan i brunt? Mitt halvsöndriga fasanfat (också efter farmor) är i blålila.
RaderaOj det där var verkligen ett effektivt husmorstips! Liza
SvaraRaderabra knep!
SvaraRaderaMatsoda är samma sak som bikarbonat!
SvaraRaderaTack!
RaderaFörsökte på mina fat, gick inte alls... Annars använder jag Bikarbonat till i stort sett allt.
SvaraRaderaMaria
Äsch då, kanske din skit var av en extra elak sort : )
Radera