onsdag 17 juni 2015

Det imperfekt perfekta

Ett gammalt hus i en gammal omgivning skall inte vara perfekt. Det skall vara så där skönt imperfekt så som det perfekta i sin frånvaro bara kan vara. För tänk vad man annars skulle gå miste om. 
Blomsterhavet bredvid den rostiga cykeln

Det vildvuxna vallmohavet under äppelträdet

Doften av någon enstaka liljekonvalj vid norrväggen

Gräsmattan som inte kan klippas på grund av alla förgätmigej. 


Stigen från växthuset upp till huset. Kantad av den skiraste vita blomma. Troligtvis någon gång en blomma som planterats av en varsam hand och med tiden fått ta över skogen.

Jag älskar det imperfekta. 

9 kommentarer:

 1. Samma här! Gillar inte raka rader och stora kortklippta gräsmattor (gissar det även har nått att göra med min personlighet och mitt ork att göra) flummit ska det vara! :) Trevlig midsommar på er! -Ida

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ida! Hoppas ni även haft en skön midsommar!

   Radera
 2. Det är vackert, och för mig är det just precis perfekt. Inte felfritt - perfekt i den betydelsen att det är precis så som det är menat att vara... ;-) Glad midsommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket bra tillägg! Perfekt är så som det är menat att vara. Det skall jag komma ihåg.

   Radera
 3. vackert o hemtrevligt

  SvaraRadera
 4. Jaa, håller med! Har funderat en del över det där med ogräs... Vad det egentligen är. Det är ju subjektivt menar jag.

  SvaraRadera
 5. erbjuda lån mellan individer allvarliga

  Jag har ett kapital på 7.000.000 kr kommer att användas för att bevilja kortsiktiga och långsiktiga lån i synnerhet från 2000 till 5.000.000 kr kr varje seriös person som vill lånet. 3% ränta per år i enlighet med den lånade summan eftersom att särskilt jag inte vill bryta mot ocker lagen. Du kan betala maximalt över 5 till 30 år i enlighet med den lånade summan. det är upp till dig att månatliga betalningar. Tack för att inte kontakta mig mail: (loven8971@gmail.com)

  SvaraRadera