söndag 21 juni 2015

Testa att kommentera!

Jag tycker att det har blivit tyst på bloggen. Det tycker jag. Trodde småsurt att det hörde till tidens melodi, att man mest tog emot utan att ge tillbaka. Att man glatt läste det som andra delade med sig och underhöll ens liv med utan att orka visa att man fanns. Inget illa ment, så gör ofta jag. Men många gånger har jag tänkt att man borde visa sin uppskattning över den andras ord genom ett litet hej.

Men så fick jag ett mejl av Klara (Tack!) som berättade att det är stört omöjligt att kommentera på bloggen. Det var smörgåsar som skulle klickas i och ord som skulle klippas ut och klistras i någon ruta. Jag trodde knappt mina ögon. Jag har ju inte ändrat något det senaste året.

Nu har jag tagit bort kruxet med ordverifiering i mina inställningar och hoppas att det här gör det enklare för er. Tyvärr fanns det ingen ruta med smörgåsar ...

Kanske leder det här till att alla robotar jublar och kastar sig över min blogg. I och för sig så kommer de ju ändå. Eller vad man skall kalla alla Fru Roberts som inför Gud vill bevittna om vilken oerhört bra låneinrättning företag x är och hur den har hjälpt henne in en svår tid av livet.

Så kan ni inte försöka kommentera och se om det lyckas. Och om det inte lyckas får ni gärna höra av er via e-post så att jag vet om att problemet kvarstår. Och finns det någon som vet hur jag bäst löser det här får ni även gärna höra av er. Jag måste medge att sådana här saker tar bort rätt mycket av glädjen med att blogga.

Robotar vik hädan! Även du Mrs Roberts!

34 kommentarer:

 1. Jag läser, testar om det fungerar med kommentar!

  SvaraRadera
 2. Vill inte att du tappar blogglusten! Att titta in här med en koppkaffe är ett måste varje morgon. /Emma

  SvaraRadera
 3. Tror det går fint att kommentera när man har googlekonto. Tack för en bra blogg.

  SvaraRadera
 4. Det är vanligt att bloggläsare ej kommenterar. Jag har bloggat i nio år å får ca 1 kommentar i veckan trots inlägg i princip varke dag. Kommunikationsflödet funkar väl oftast så på bloggar, om en inte e bloggkändis eller kändisbloggare.

  SvaraRadera
 5. Jag vill bara säga att jag tycker din blogg är så bra!
  / Siv

  SvaraRadera
 6. Testing, testing och ett litet hej

  SvaraRadera
 7. Jag läser och läser, men kommenterar väldigt sällan på bloggar. Just din fina blogg läser jag extra gärna och hittar massor av matnyttigt i. Hittade till exempel till ännu en bra blogg för någon vecka sen, så nu har jag ännu mer roligt att läsa.Tack för det!
  /Annica

  SvaraRadera
 8. Jag läser ofta men kommenterar mindre nu när jag fick barn. Men jag finns här, bakom skärmen och njuter av dina ord.

  //Madeleine

  SvaraRadera
 9. Ajdå, otrevligt med oväntade spamskydd. Tror att även min blogg drabbat. Testing, testing nu då.

  SvaraRadera
 10. Testar, läser och älskar dina texter, vackra ord och tankar. // Emelie

  SvaraRadera
 11. Publicerade nyss men det försvann(?!?) så testar igen👍

  SvaraRadera
 12. Din blogg är bland de först ajag läser!

  SvaraRadera
 13. Din blogg är bland de först ajag läser!

  SvaraRadera
 14. Din blogg är bland de först ajag läser!

  SvaraRadera
 15. Det går finfint att kommentera! Det händer dock att jag gör det anonymt, när jag inte orkar logga in...

  SvaraRadera
 16. Tittar in ibland i andras bloggar, även här. Kommenterar inte så ofta men det händer. Tycker det brukar bli ganska dött i kommentarsfälten så här i sommartider och många bloggar ju inte heller så aktivt i semestertider.

  SvaraRadera
 17. Provar att se om det går att kommentera utan Google-konto. Har för mig att det inte går. Det är därför jag aldrig kommenterar här. Men jag läser din blogg och tycker den är jättebra.

  SvaraRadera
 18. Aha, det fungerade.

  SvaraRadera
 19. Läser din blogg varje vecka, tycker att den är toppen.

  SvaraRadera
 20. Tack för en toppenblogg! Inspirerande!

  SvaraRadera
 21. Fast jag måste bevisa att jag inte är en robot och sist jag skrev fick jag klicka på tårtor för att bevisa det..

  SvaraRadera
 22. Läser o blir inspirerad! Tack. Önskar dig en härlig sommar! Karin

  SvaraRadera
 23. Vill gärna kommentera men det är så komplicerat på mobilen att logga in och ha wordpress på en annan flik och gudars skymming, allt man måste göra. Därför blir det lite mer sällan från mig eftersom jag måste ha datorn för att orka med. Men det blir ändå skönt att slippa tårtorna :-)

  SvaraRadera
 24. Läser också din blogg nästan varje dag!

  SvaraRadera
 25. Hej! Jag har följt din blogg jättelänge, men kan inte minnas att jag kommenterat. Skamligt! Bara smyga in här och få massa energi utan att ge tillbaka. Jag är 22, bor i Göteborg, småbarnsmor, och längtar efter att bo på landet och jobba så lite som möjligt med vanligt 7-4 jobb och istället ha massa energi kvar till att hålla på med odling och andra kreativa sysslor. Jag älskar din blogg eftersom den är så avslappnad, det känns som om du inte försöka hålla upp någon fasad utan bara är dig själv. Dessutom skriver du om så många intressanta saker! Bärplockning, djur, odling, downshiftning och dessutom om sociala känslor och företeelser. Kort och gott underhållande läsning! Tack för alla dina ord, all din inspiration och för din tid. Du ger mig energi även om du inte känner mig.

  Varma önskningar om en fin sommar!

  SvaraRadera
 26. Testar igen... vilken härlig blogg!

  SvaraRadera
 27. Hej å hå! Jag läser också, och kommenterar. Hälsar B-M i Vörå.

  SvaraRadera
 28. Hej!

  Jag läser regelbundet bloggen - den bästa blogg jag vet faktiskt! Så se för guds skull till att inte tappa intresset! Din blogg förgyller vardagen för så många! Kramar från södra finland!

  SvaraRadera
 29. Tjolahej! Din blogg e den enda jag läser regelbundet, hälsningar från Vallvik! Får så mycket inspiration och "jag vill också"feelisar, kommenterandet har ivia google-kontot inte varit nå problem efter att jag registrerade mej. Tårtor? Fattar ingenting....

  SvaraRadera
 30. Men va, du försvann min kommentar igen? Skrev just att jag kommenterat flera ggr på din blogg, men kommentarerna verkar inte dyka upp? Jag tänkte att du kanske godkände dem i efterhand, men nu inser jag att det kanske berode på det här då...

  SvaraRadera
 31. Testar att kommentera igen. Tror att jag hittat en lösning...

  SvaraRadera