söndag 30 augusti 2015

Boksläpp!

Ja, ni får ursäkta att det nu kommer att vara flera inlägg om min nya bok. Men det är liksom en rätt stor grej i mitt liv just nu.

När en ny bok kommer ut brukar man ju ha boksläpp. Och det tänker jag också ha. Ett officiellt Finlandsboksläpp och ett i smyg. Förlaget berättade att jag även fick använda deras lokaler i Stockholm om jag ville ordna ett boksläpp där, men eftersom jag bara känner ungefär fem personer i Stockholm skulle det kännas lite futtigt tycker jag.

Officiellt boksläpp på boken är tisdagen 15.9 kl. 18.00 i Vasa, Finland.
Vem kan motstå att ha bokrelease tillsammans med Bonderöven Frank? Inte jag i alla fall.
Så nu har du möjlighet att först lyssna till Frank (och mig, men till och med en egotrippad varelse som jag inser ju att jag riskerar att tappa glansen denna kväll) och sedan gå hem med en pinfärsk bok i självhushållning.  Platsen är Ritz och man kan anmäla sig till evenemanget här!

Smygrelease kommer det att bli på vårt Älvtorg som hålls lördagen 12.9 kl. 10-13. Det här är alltså ett helt vanligt torg som vi hållit på med i rätt många år och eftersom jag redan står där med med min honung och hembakta bröd kan jag väl ändå ta med mina pinfärska böcker? Så vill du kolla in och köpa boken först av alla då är det hit du skall söka dig.

Efter det är det de traditionella försäljningskanalerna som gäller, typ Bokus och så. Jag kommer endast själv att ha ett mindre antal böcker att sälja. Så vill ni ha boken signerad eller köpa den av mig så är det datumen ovan som gäller. Eller så måste vi hitta på något annat kul.19 kommentarer:

 1. Förstår att livet kretsar kring din bok just nu. Det är ju som att föda barn. Tänk så roligt att den nu är färdig för oss andra att ta del av, men så tråkigt att det inte blir något i Stockholm... Jag hade definitivt kommit och jag tror inte att jag räknas in som de fem. ;-) Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Så spännande, förstår att mycket kretsar kring det just nu. Och med all rätt .
  Lycka till.
  Annie

  SvaraRadera
 3. Grattis Maria, du skall vara riktigt stolt!

  SvaraRadera
 4. Åhhå! Jag vill köpa ett signerat exemplar! Du kan få en signerad ost av oss ;) Hoppas att den blir storsäljare, kan inte tänka mig att den inte skulle bli det

  SvaraRadera
 5. En given klapp att önska sig till jul! Eller vänta.. Jag fyller ju år den 17 september.. Perfekt! ;)

  SvaraRadera
 6. Stort Grattis till boken! Ser fram emot att läsa den. Du är så bra!

  SvaraRadera
 7. Åh grattis!! :D <3 Härligt jobbat! Den ser jag fram emot att få plöja genom!

  Tyvärr håller jag egna kurser vid båda releasetillfällena, men jag vill ju så väldans jättegärna få ett signerat exemplar i min ägo! Så jag tror att vi får köra på alternativ nummer tre och hitta på något annat kul när det passar. ;) Jag är ju ledig om dagarna nu för tiden också.

  Kram vännen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Illisen! Jepp vi måste träffas. Hör av dig!

   Radera
 8. Å, det hade ju varit jätteroligt att komma och lyssna på dig och på Frank (han är ju min idol), men det är lite väl långt till Vasa :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hrmpf, ok att Frank är din idol, men jag då?

   Radera