fredag 7 augusti 2015

Maria + Frank = Sant

Ja, det är faktiskt sant! I mitten på september kommer den danska tv-bonden Frank hit till vår gård. Och jag har redan börjat oroa mig för att jag inte skall förstå vad han säger.

På tisdagen den 15.9 skall vi ha en gemensam grej i Vasa där Frank pratar om sig och jag pratar om mig. Eller jag kanske mest pratar om min nya bok "Självhushållning i praktiken" som har bokrelease i Finland den kvällen. Mer info om det evenemanget hittar du här. 

Sedan är programmet lite öppet, men vad jag har hört kommer det även att ordnas ett pressinfo och en VIP-kväll med mig och Frank här på vår gård Flemmingsbacken.

Jag och mina vänner ekotanterna har faktiskt i flera års tid skojat med varandra att vi skulle bjuda hit Frank. Och med hjälp av föreningen Slow food Ostrobothnia sände vi helt enkelt ett mejl till honom. Och han tackade ja. Ibland behöver det inte vara krångligare än så.

16 kommentarer:

 1. Åhhh, lyckostar ni ! Jag har följt Frank sedan första programmet. Sett alla på både svensk och dansk TV. En sann inspiratör ( som även du är). Jag blir bara så arg på alla som säger i stil med " ja men han får säker jättebra betalt för serien..." eller " jag har hört att det inte är han själv som gör allt" . Alltså vadå!!!? Det är så otroligt dumma, verklighetsfrämmande kommentarer som kommer från folk som saknar förståelse för livet på landet.

  SvaraRadera
 2. Åh, så roligt! Jag gillar hans program jättemycket, men jag skulle inte förstå någonting utan textremsa... Kanske anpassar han sig och pratar lite mer "skandinaviska" med er...

  SvaraRadera
 3. Underbart! Diggar Frank storligen.

  SvaraRadera
 4. 15.9 inte 15.8 :)
  /Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, naturligtvis är det september. Annars skulle jag inte ha tid att sitta och skriva utan skulle vara tvungen att öva danska.

   Radera
 5. Oj vad skoj! Du måste blogga om hans besök sen! Ps. Du menar säkert 15.9? (för 15.8 är en lördag)

  SvaraRadera
 6. Jaa, vad kul! Hoppas det sänds i svensk tv sen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, låt oss inte hoppas det. Det skall nog mig veterligen inte vara något tv-team inblandat.

   Radera
  2. Vad synd! Det ville jag ju se. Ni två tillsammans vore ju toppen :)

   Radera
 7. Va roligt =) synd att man bor så långt bort

  SvaraRadera
 8. Ni är otroliga:) och verkar lyckas med det mesta ni företar er!!! Skulle jag bo närmare skulle jag gärna vara en ekotant tillsammans med er:))))))

  SvaraRadera
 9. VA DEJLIGT!!!

  Magnus på Olsabacken

  SvaraRadera
 10. Ja eller jag ringde honom och lämnade ett meddelande på hans svarare. Och han ringde tillbaka! 😃

  SvaraRadera
 11. Ja eller jag ringde honom och lämnade ett meddelande på hans svarare. Och han ringde tillbaka! 😃

  SvaraRadera
 12. Oj vad fint! Jag tittade genom en hel säsong med Frank innan jag åkte på resa till Danmark, var nog svårt utan textning. Men lycka till, om danskar försöker tala tydligt blir det betydligt lättare redan, och sedan nångång när det bara inte går så kan man byta till engelska för en mening eller två.

  SvaraRadera