lördag 5 september 2015

Krasse och halsont

Jag fick lära mig att man skall äta krasseblommor om man känner av ont i halsen. Det smakar jättegott! Lite som en blandning mellan ärter och rädisor. Värre medicin har man smakat. 

6 kommentarer:

  1. Ännu en orsak att odla krasse alltså! :)
    Får nog bli till nästa år!
    Blir till att börja skriva lista, så jag vet vad jag lovat mig själv att odla ;)
    Ser ut att vara en trevlig bok du släpper! Spännande!
    Och lycka till med försäljningen!

    SvaraRadera
  2. Bra tips! Här odlas det fyra sorters krasse i år.
    Allt gott
    Anette

    SvaraRadera
  3. Har införskaffat din bok och är så nöjd! Väldigt bra och trevlig med en massa matnyttigheter! Verkligen toppen. Hoppas på fler böcker från dig i framtiden.

    SvaraRadera
  4. Vad trevligt tips. Och grattis till boksläpp. Har läst dina andra böcker och funderar på om jag ska köpa din med, även om jag är en lat odlare.

    SvaraRadera
  5. För mig har det varit en lite underlig sommar med husförsäljning - men en sorts krasse blev det i alla fall! Förstås! Har dock aldrig hört om att den funkar mot ont i halsen. Måste det vara färska blommor, eller kan man använda torkade? Som te kanske?

    /Monica

    SvaraRadera