tisdag 9 februari 2016

Jag och Frank på film del 1

Jag har länge haft en dröm om att få vara med i TV. Ni vet, ha en egen pratshow eller så ... På min väg mot stjärnorna har väl det här varit det största steget hittills, att få intervjua bonderöven Frank på film.

Låt vara att jag det är hemma på vår gräsmatta och att jag inte fick frågorna på förhand så att jag kunde förbereda mig. Men ni får sitta och tänka att -Tänk att hon är så här bra. OFÖRBEREDD!

Slow Food Ostrobothnia som var beställare av filmen har valt att portionera ut innehållet i lämpliga bitar. Det kan ju hända att det blir för mycket för er om ni tittar på hela härligheten på en och samma gång. Strålskador på iris eller något liknande. Så här kommer del 1 -Maria och Frank pratar självhushållning. 
En fråga och några hum och nickningar fick jag till. Och notera att jag hade på mig klänningen som jag köpt för att ha på mig i Malous tv-soffa. Det är ju synd om den inte skulle användas innan dess. Och den observanta personen kanske frågar om det är samma klänning jag har på sig när jag stoppar korv i boken. Jepp! Det är det.7 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Åh va roligt! :D Ni är ju mina favoriter!

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt inspirerande och bra filmer. Jag funderar själv på detta, håller på att läsa din bok också. Vi bor också på landet och jag vill gå mot att vara hemma på heltid på sikt. Funderar på att ta tjänstledigt i höst och bara vara hemma. Höns har vi planerat till våren. Har du några bra saker man behöver tänka på?
  Kram Carolina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad mycket spännande du har framför dig Carolina! Alla klokheter jag kommer på skriver jag ner så du hittar nog det mesta här på bloggen och i mina böcker. Lycka till!

   Radera
 4. Två stora inspiratörer! Coolt att se er tillsammans och roligt att höra era samtal!

  SvaraRadera