tisdag 24 maj 2016

Självhushållande på upplevelser


Man behöver inte alltid åka hemifrån för att delta i olika grejer, man kan bli självhushållande på olika evenemang. Bjuder man in sina grannar så får även de nära till upplevelser som annars kanske mest händer inne i storstan eller i centrum. Tänk efter vad du vill vara med om och så klurar du ut hur händelsen, upplevelsen eller evenemanget kan komma till dig istället för tvärtom.

Här håller yogainstruktör Erica Högsborn att värma upp inför söndagens växthusyoga. När det var som allra varmast och svetten lackade sade Erica -Nu är det precis som när man yogar i Indien och så kände alla deltagare sig väldigt exotiska och värmen blev riktigt uthärdlig.

Notera även Yoga-katten Nisse som sitter och väntar på att passet skall börja. Han gillar yoga skarpt. Under de inledande andningsövningarna började han lojalt med att ligga i min famn. Sedan vandrade han demokratiskt kring bland deltagarna och låg än här och än där. Ibland såg jag hur någon deltagare försynt flyttade på hans svans så att den inte skulle komma i kläm.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar