måndag 15 augusti 2016

Nu finns jag på Instagram!

Jag har ju länge gått och funderat på att man borde finnas på Instagram. För det sade Underbara Clara under en föreläsning jag var på i våras. Så det så. Orsakerna till varför jag inte varit det är dock flera

1) Mina barn har förbjudit mig
2) Min gamla telefon tog så dåliga foton, men den vägrade gå sönder
3) Jag fick en gång höra att jag är så dålig fotograf

Men nu tusan skiter jag i ungarna och den fräcka feedbacken. Jag tänker instagramma mig sönder och samman. Så vill ni följa mig så hittar ni mig på levmerpamindre.

Jag har hållit på någon vecka och tycker det är jättekul! I motsats till bloggen är det så enkelt att knäppa en bild (och Gud det finns ju filter) och sätta ut direkt.

Men bloggen fortsätter naturligtvis också. Skillnaden mellan bloggen och Instagram är att jag på bloggen kan brodera ut mig i text och kommer att fortsätta fokusera på livet på landet på ett kanske mer tipsaktigt sätt med ett självhushållningsperspektiv i bakfickan, medan jag på Instagram kommer att sätta ut fler bilder ur vår vardag, vad jag ser med mina ögon när jag vandrar omkring här och mer ögonblicksbilder. Jag har tänkt mig att man kan följa båda utan att det blir tårta på tårta. Det hoppas jag i alla fall. Ni får väl testa helt enkelt!

5 kommentarer: