onsdag 26 oktober 2016

Ylva, Johan, Siri och Permakultur!

Jag blir så sjukt taggad av människor som vågar fortsätta trots att det kommer hinder på vägen. För några dagar sedan fick jag ett mejl av Ylva som berättade att de byggt upp en gård (Borrabo) enligt principerna för permakultur.

Och nu ville de berätta om allt vad de lärt sig i en bok, eftersom de tycker att det inte finns någon bra bok om permakultur på svenska. Så de skriver och ritar och kontaktar förlag, men stora förlag vågar inte satsa för att det är ett så okänt kort och målgruppen är liten. (=Vi som intresserade läsare är alltså för få och futtiga).

Istället för att sätta sig ned vid ankdammen och sucka djupt bestämmer sig familjen Arvidsson istället för att ge ut boken själva. Tjohoo, vad bra! De vill dock trycka boken lokalt, vilket ofta är dyrare, och därför har de bestämt att i november starta ett Kickstarterprojekt för att förverkliga sin dröm. Vi kan alltså hjälpa till om vi vill!

Vill du veta mer om dessa roliga människor, deras superintressanta projekt, deras spännande gård och vad permakultur överhuvudtaget är tycker jag att du skall gå in på deras länkar www.permakulturboken.se och www.borrabo.se

Lycka till familjen Arvidsson!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar