söndag 22 januari 2017

Nya skor


För nästan exakt fyra år sedan hade jag ett inlägg om att jag hade köpt nya (dyra!) skor. Skorna hade jag putsat med hemgjort skovax innehållande bivax och rypsolja.

Från oktober-april har jag varje dag i fyra års tid använt mina skor (de gröna) och trots att jag har provat många andra skor har jag inte hittat ett par mer bekväma skor än de jag har. Inte snyggare heller. Och varje höst och vår har mitt hemgjorda skovax använts. Dessa skor har sparat in så otroligt många slantar. Dels för att de använts så mycket och dels för att de förhindrat andra skoinköp.

Även idag är mina gröna skor i otroligt bra skick och jag använder dem väldigt ofta. Jag har dock utökat samlingen med ett par exakt likadana, fast svarta. Och jag är rätt sugen för de finns även i rött och i brunt, ha ha.

Är du intresserad av vettiga skor (finns även vegan) så rekommenderar jag verkligen El naturalista. Jag är mer än nöjd! För mig känns det verkligen hållbart att kunna använda sina skor år ut och år in. Och dessutom tycka om dem.

4 kommentarer:

 1. Håller med, det blir verkligen lågt PPA; Pris Per Användningstillfälle, på dem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant! Var tvungen att räkna. Trots att jag använt dem så mycket så är jag nu nere i ca 25 cent per gång. Blev förvånad över hur mycket även det lät. Tänk vad mycket man betalar per gång för ett par skor som man använder lite!

   Radera
 2. Tack för detta tips, är alltid på jakt efter tips på kläder som håller "för alltid"
  tack också för en jättebra, och rolig blogg!!

  SvaraRadera
 3. Mine vinterstøvler er tre år gamle nå. De var dyre, men er utrolig holdbare. De kommer til å brukes neste år også. God helg til deg og dine, Pam i Norge

  SvaraRadera