måndag 18 mars 2019

Sy egna trosor

Foto Yle / Esa Saari
www.svenska.yle.fi

Än är jag inte där, men om min "inte köpa"-utmaning håller i sig så är det här något jag absolut kunde tänka mig. Vad pratar jag om? Jo, att sy egna trosor. Trosorna som Lee förevisar i denna länk är ju hur fina som helst och bra beskrivet är det också. Ta dig en titt och bli inspirerad!

6 kommentarer:

 1. Jättefina, såna vill man ju ha! Tror inte jag skulle ha tålamod att sy dem bara.

  SvaraRadera
 2. Ja de var riktig fine! Ja nå nærmer det seg ett år siden jeg kjøpte ett eneste klesplagg, 1. Juli er det gått et helt år siden kjøpestopp (2018/19). Det har gått veldig bra, men truser er det første jeg skal kjøpe, eller kanskje sy? 😄 Pam i Norge

  SvaraRadera
 3. Hej, kredit mellan individer är en finansiell transaktion för att låna pengar direkt från personer utan ingripande av en bank. För det mesta är det gjort i en familj eller vänlig miljö. Men nyligen kan du låna från en främling. Jag är villig att erbjuda kredit till någon med förmågan att återbetala det utan bekymmer. Jag ser fram emot att hantera dig om du verkligen behöver kredit och om det är en bra vilja.

  E-post: ( simondurochefort@gmail.com )

  Whatsapp: +33756949346

  SvaraRadera
 4. Hej, kredit mellan individer är en finansiell transaktion för att låna pengar direkt från personer utan ingripande av en bank. För det mesta är det gjort i en familj eller vänlig miljö. Men nyligen kan du låna från en främling. Jag är villig att erbjuda kredit till någon med förmågan att återbetala det utan bekymmer. Jag ser fram emot att hantera dig om du verkligen behöver kredit och om det är en bra vilja.

  E-post: ( simondurochefort@gmail.com )

  Whatsapp: +33756949346

  SvaraRadera
 5. Men vilken underbar blogg du har!! :) Lev mer på mindre - vilken klockren titel och vilket klockrent innehåll. Vi behöver matas mer med sånt här förnuftigt i vårt slit-och-släng-samhälle!

  SvaraRadera
 6. Ärlig och snabb finansiering

  Vi är ett finansinstitut, vi lånar ut till privatpersoner och företag i ekonomiska svårigheter.
  Alla individer eller företag som kan respektera våra klausuler kan bara kontakta oss via e-post för att dra nytta av vårt ekonomiska stöd.
  Våra lånevillkor är enkla och väldefinierade.
  Med betydande kapital under vårt bälte är vi bäst att hjälpa dig och hjälpa dig att lösa alla dina problem. Tidsfristerna fastställs enligt våra kunders månadsbudget för att underlätta återbetalningen.
  Om du har projekt för att realisera eller om du befinner dig i ekonomiska svårigheter, kan du kontakta oss utan vidare försening. Med en ränta på 3% hjälper vi individer från 20.000 till 50 000 000 KR. Och vi informerar också företag samtidigt som priset inte förändras.
  Om du behöver ett lån eller en investering, kontakta oss via e-post.

  E-post: simondurochefort@gmail.com
  Whatsapp: +33756949346

  SvaraRadera