tisdag 23 april 2013

Månadens bloggtips!

Det börjar bli dags att dela med sig av de bloggar jag läst mest under den gångna månaden. Hoppas även ni  hittar något nytt och spännande! Och har ni tips på bloggar om ni tror jag skulle tycka om så tas tips gärna emot. Håll till godo!

Farbror Grön är en blogg full med odlingstips och recept. Här har jag hämtat mycket inspiration och fått en som annan aha-upplevelse. T.ex. att man kan steka surdeg eller att man vinner 1 ½ månad på att övervintra tomater och ta sticklingar.

Småbruk är en nystartad blogg som jag tror kommer att läsas ganska flitigt i vår familj. Det här verkar vara en blogg som faller även Jenk i smaken -kanske främst för bloggens passion för bin. Men bloggen tar även upp saker som förodling av potatisplantor och hur man tar sticklingar av vedartade växter, t.ex. aronia.

Sparris & Sprättägg är helt enkelt en blogg med hög igenkänningsfaktor -åtminstone för mig.

5 kommentarer:

 1. Tack! Som på beställning! Lägger till min blogglista.

  SvaraRadera
 2. Åh, skojigt :D
  Farbror Grön verkar dessutom bo i samma stad som jag gör. Vilket sammanträffande!

  SvaraRadera
 3. Hej! Men vilken trevlig blogg ni har. Hit kommer vi verkligen att återvända. Så roligt att ni hittat oss också och vill tipsa era läsare om oss. Tusen tack.

  SvaraRadera
 4. Kul att ni tycker om mina första trevande försök att göra en intressant blogg om småbruk. Det kommer mer och lite mer djuplodade artiklar om biodling efter hand men även en hel del enklare för att avdramatisera detta med biodling så vi får lite fler biodlare. Biodling på enkelt vis :-)

  Tack för att ni sprider min blogg och ni kommer givetvis att få en plats i min bloggroll när den kommer på plats. Er blogg platsar väl där.

  //Patrick

  SvaraRadera