tisdag 7 maj 2013

Kaninjakt

Jo, ni läste rätt. Det här inlägget skall handla om kaninjakt. Inte om kaninslakt.

Ni som har följt bloggen en tid vet att vi i februari och mars hade ett kaninhus där det titt som tätt levdes enligt principen "fri sex är en rättighet för alla". Vi har rätt ut sagt bävat för följderna. Men inga små ungar började synas till. Trodde vi. Eftersom våra kanindamer i utbyte mot fritt sex fick ett löfte om fria kafferep hos varandra, vet vi aldrig riktigt vem som bor var. Ingen annan förutom Lotta. Hon har aldrig kafferepat hos någon. Hon vill bara sitta i sitt eget lilla hörn.

Nåja, nu kom jag lite från ämnet ... för plötsligt ...
kryllade det av små kaniner här ...

... och här ....
När vi kikade in bakom ett element så hittade vi en kull på åtta små kaninungar. 


När vi stack in kameran i en av lyorna och fotograferade med blixt hittade vi denna lilla "bölla"

Ja, nu har vi 19 kaninungar. På ett ungefär ... och det var då idén med sommarkaniner föddes. Ja, idén är ju inte originell på det sättet, men för oss är det ett nytt tankespår. 

Känner du för en egen liten ullig, gullig kaninunge i sommar? Pris 10 € styck (+ 10 € om kaninen inte lämnas igen på hösten). Vi ser helst att du tar åtminstone två. Allt för att de inte skall känna sig ensamma. De är leveransklara kring midsommar.  Hör av dig om du vill gosa i sommar, men till hösten slippa allt besvär. 

4 kommentarer:

  1. Fri sex skapar böllor. Ojoj. Skrattet hänger kvar...

    SvaraRadera
  2. Ha ha... så det kan bli! Fnissar lite ;o)

    SvaraRadera
  3. Vilken jättebra idé med sommarkaniner! vi skulle defintivt haka på, men bor tyvärr alltför långt borta... Kaninungar är bara så söta!

    SvaraRadera