torsdag 9 maj 2013

Min farm

För några veckor sedan kom jag i kontakt med detta underbara koncept. Jag smalt direkt. Vilken otroligt fin tanke och sprallig idé. Hoppas att det kommer igång ordentligt. Oj ursäkta, vet ni inte vad jag pratar om? Gå in och kolla på Min farm.

Nu är det ju av flera skäl för mig inte aktuellt att delta i deras pilotprojekt, men jag tänker absolut följa deras hemsida + Annas blogg. Verkar finnas mycket småmysigt och intressant att läsa! Efter att ha berömt dem för deras goda idé, blev jag även tillfrågad att i något skede fungera som gästbloggare. Så vem vet ... kanske jag dyker upp på farmen en vacker dag : )

5 kommentarer:

 1. Ett "REKO" projekt, där man kan köpa närproducerad ekologiska produkter direkt av producenten har ju dragit igång här i trakten nu oxå. Inte med online handel, utan man hämtar de beställda produkterna vid avtalat datum, kolla mer på --> http://www.ekonu.fi/re-ko-avtalsmodell/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag känner till det. Var med på deras informationskväll. Känner dock att det måste kundanpassa lite och layoutmässigt göras mera tilltalande. Det är väl en av orsakerna till varför jag går så igång på varianten "min farm". Gillar det jag ser helt enkelt!

   Radera
 2. Hej Maria! Tack för hönserikvällen! Ni lyckades verkligen inspirera gubben min. Har ett litet collage med bilder från kvällen på min blogg om du vill kika in. H. Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv Mia!Så kul att träffas. Och vad är väl bättre än en inspirerad gubbe : ) Länkar till din blogg ...

   Radera
 3. Det här låter så intressant! Vill ha igång nåt liknande här också!

  SvaraRadera