torsdag 17 april 2014

På begäran ...

... sätter jag in några bilder på våra odlingslådor. Det var en deltagare på en av mina föreläsningar som ville kunna sitta och titta i lugn och ro. Jag misstänker hon behöver något att visa mannen? Fast å andra sidan reder en duktig kvinna sig själv : )


12 kommentarer:

 1. Åh herre gud... Det där var ingen bra bild, nu fick jag ett otroligt begär och vill genast springa ut och gräva upp hela tomten, bygga odlingskragar och växthus och göra det lika fint som ni har det. Jisses så fint!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag antar att du har jobbat i trädgården hela helgen : )

   Radera
 2. Åhh, efter att ha sett det här kommer det inte finnas en gnutta gräsmatta kvar på min lilla tomt! Och vilket fiffigt växthus sen!
  Hälsningar Annica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tänk vad mycket tid du kommer att spara när du varken behöver klippa gräsmattan (och när du gör det blir du själaglad över allt gräsklipp du får till dina odlingslådor) eller kratta den på våren (mitt hatjobb)

   Radera
 3. Vilken fin ordning! Det inspirerar så att se era odlingar.

  SvaraRadera
 4. Åå va fint! Var har ni fått tag på stenarna som ni har mellan lådorna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är faktiskt från Byggmax. Men de finns inte i deras sortiment längre. Det går inte ens att få tag på identiska på något annat ställe. Tror jag. Men om man söker på "antiikkilaatta" (eller 'antiksten' i Sverige) hittar man fina stenar.

   Radera
 5. Tack �� ska bli skönt att få agera arbetsledare ��

  SvaraRadera