fredag 19 augusti 2016

Min nya bok på Adlibris

För sex år sedan kom jag ut med min första bok. Eller mina två första böcker rättare sagt, eftersom det blev två stycken det första året. Sedan dess har det blivit hör och häpna sju böcker! Det är knappt att jag förstår det själv.

Förutom att jag har haft möjligheten att hålla på med det jag tycker väldigt mycket om -att skriva- har jag även fått ta del av många personers bokdrömmar. Jag insåg att det finns många som drömmer om att skriva en bok och titt som tätt brukar jag få frågan hur man egentligen gör. Ja, kanske inte precis när man skriver, men när man väl vill få texten utgiven.

För alla er med bokdrömmar samlade jag alla mina erfarenheter, tips och lärdomar i boken Publicera mera! Bokutgivning på eget förlag. Boken kan man köpa direkt av mig eller via Adlibris. 

Det var allt från förlaget idag, tack och hej!

Detta är handboken för dig som vill ge ut böcker på eget förlag. Boken tar upp allt från hur du gör upp en budget och prissätter boken till hur du startar ett förlag och beställer ett ISBN-nummer. Tips på hur du bäst marknadsför din bok, söker om finansiering eller hittar de bästa försäljningskanalerna ryms även med mellan pärmarna.Maria Österåker har sex böcker i bagaget, varav tre utgivna på eget förlag. Maria har även en examen inom ekonomi och har jobbat som företagsutvecklare inom den kreativa branschen.

2 kommentarer:

  1. Rekommenderar Kamagra för orgasm! Kamagra ger kraftfull erektion och sköna sexuella upplevelser! Potensproblem är idag ett mycket vanligt symptom. Relationer lider ofta när den ena sexuella partner har potensproblem och erektionsproblem. Det sägs att över 60% av män upplever problem med potensen. Många män med potensproblem upplever sexuella problem att deras sexlust minskar eller försvinner. Det är även vanligt att utlösningen blir fördröjd eller uteblir. Kamagra är idag den bästa behandlingsmetoden mot potensproblem. De underlättar blodflödet till penis så att ett naturligt stånd uppnås. Intimleksaker.com säljer billiga Potensmedel men tummar aldrig på kvaliten. Intimleksaker.com saluför endast mediciner som är medicinskt godkända och direkt från tillverkaren. Lider du av Potensproblem, Erektionsproblem, Impotens och tycker det är pinsamt att gå till läkaren och apoteket har för höga priser? Då kan du vända dig till Intimleksaker.com för att få bättre erektion. Du får Potensmedel, Sexuella Hjälpmedel, Sexualmedicin, Sexlust, Sexmedel, Sexhjälpmedel, Lusthöjande, Potensmedicin, Potenspiller, Sexpiller, Sexhjälp. Intimleksaker.com hjälper dig med det mesta i Potens väg för att kunna genomföra samlag.

    SvaraRadera