torsdag 13 oktober 2016

Vegetarianresans recepthäfte och ett roligt telefonsamtal

I onsdags hade jag premiär på min föreläsning Vegetarianresan här i Finland. Det var 50 personer i publiken och jag tyckte själv det gick helt bra, men jag är förstås alltid rätt spänd i början av en ny föreläsningsgrej. Hur gick det hem?

I samband med föreläsningen har jag även skrivit och tryckt upp ett recepthäfte med 30 vegetariska recept som vi i familjen provat oss fram till under årens lopp. Det här är recept som vi ofta använder i vår vardag och som nästan alla i familjen gillar. Häftet är tänkt som ett start up-kit för de som varit på föreläsningen och som enkelt vill komma igång när de kommer hem.

Idag fick jag ett telefonsamtal av en äldre kvinna. Hon pratade snabbt och jag tror hon var lite nervös. -Jag var på din föreläsning i onsdags och jag måste säga att du har frälst mig ordentligt. Kan du sända mig ett recepthäfte på posten? Jag blev så glad! Det var precis det jag behövde höra! Så nu är jag redo att frälsa världen i linsgrytans tecken! För jag tror verkligen att världen och vi själva behöver mera vegetarisk mat.

I ett av mina förra inlägg var det någon som frågade om man får köpa recepthäftet även utan föreläsning. Visst får man det! Häftet kostar 12 € och i priset ingår porto (i Finland och Sverige). Häftet dimper ner i din postlåda tillsammans med ett bankgiro bara du sänder mig din adress. Du får även med ett litet följebrev med bitar av föreläsningen så att du förstår min tanke bakom recepten.

Vill man boka en föreläsning till sin hemort föreslår jag att du kontaktar någon lokal kursarrangör och ber dem kontakta mig. När det gäller föreläsningen "Vegetarianresan" är jag inte så hutlös med priset. Det skall inte en frälsare vara tycker jag. Love and carrots!

2 kommentarer:

  1. Tack för en intressant föreläsning! Jag insåg att jag nog är mer vegetarian än jag riktigt själv fattat :-) Just förra veckan råkade det bli ekologiskt lammkött en gång och lax en gång, resten vegetariskt. Utan särskild vegetarisk planering. Och nu blev jag ju ännu mer inspirerad!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha, vad skönt att få märka att man redan är längre på väg än vad man först trodde. Kram!

      Radera