Vill jag göra spaghetti och köttbullar så är det här en klar favorit. Ingen i familjen knorrar. Släng ihop en god sås i stekpannan och värm upp bollarna direkt i såsen. Dessa finns i tre smaker, men vi kör alltid på Original eftersom vi tycker att de andra är rätt starka. Huvudingrediensen är fullkornsråg och olika frön. Trevlig konsistens, inga konstiga ingredienser och inhemska.
|
Det här är en annan favorit som vi använder i köttbullssås. Konsistensen och smaken är väldigt snarlik kött. Dessutom förvaras de i frysen så man kan ha dem bra som reservmat. Du behöver nämligen inte tina upp dem först utan sätter dem direkt i såsen att värmas upp. Enda nackdelen är att de är gjorda av soja, vilket gör att vi använder dem rätt sällan. Från Sverige. |
|
Kasvijauhis är produkten som jag använder t.ex. i lasagne. Funkar även bra i tacos. En del i familjen tycker dock att den har en söt smak som de inte är så förtjusta i, men själv tycker jag om det. Proteinkällan är här ärter. Produkten är dock inte inhemsk och innehåller även rätt många tillsattsämnen. Används därför bara ibland.
|
Det här är även en produkt som vi även använder i tacos. I sås, lasagne och dylikt blir den lätt lite för mjuk och läbbig. Det som däremot är jättebra med den här är att den håller sig väldigt länge. Typ 1 ½ månad, vilket gör att det nu t.ex. i Covid19-tider finns flera nödpaket av denna i vår kylskåp. Huvudingrediensen är havre, produkten har få ingredienser och är inhemsk. en helt okej produkt, men ingen favorit hos oss annat än hållbarheten. Känns ju som att man näringsmässigt då lika bra kan äta ett havrebröd, ha ha. |
|
Om vi gör hamburgare är det här mitt val av vegetarisk biff. Jag har testat många, men fastnat för den här. Den köper jag hos Lidl, den är inte inhemsk och innehåller soja och andra hemskheter, men ibland blir det så här. Favoriten till vegehamburgare alltså. Det funkar även att frysa biffarna. |
|
|
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.